Tentang Saya

Yes, ni gambar saya. Tahun ni dah menjangkau 36 tahun. Lagi 4 tahun nak masuk 40.. Tua dah saya ni. BUT I still feel young at heart. Hahaha 🙂

Okay, a bit about myself. Saya berniaga sepenuh masa. Wife saya pun berniaga sepenuh masa. Perniagaan yang berbeza. Dia jual tudung dan pakaian Muslimah, saya pula lebih kepada teknologi industri. Nak terangkan panjang-panjang takut tak faham lak.

Selama lebih 17 tahun berniaga (Saya mula berniaga sejak usia 19 tahun), secara part-time dan full-time, bermacam-macam halangan, rintangan, cabaran yang saya dah lalui. Each is BIGGER and TOUGHER than the last. Serioussss..

So this blog (sebelum ni ada juga tulis blog, tapi dah terkubur. Ni hidupkan balik) will be about my entrepreneurial journey, the challenges, also tips and strategies on businesses. After so many failures, I will always find strength to bounce back. Regardless how big the challenges are.

So kepada anda yang baru nak mula berniaga, tak perlu nangis bucu katil kalau baru start meniaga tapi jualan zero okay? 😛

Ikhlas,

Khai