Cabaran Berniaga

Assalamualaikum! (Yaaa..seperti Dzawin gituuu..penuh dengan ENERGY!!) Cabaran, challenges. Berniaga dan cabaran ni seperti aur dengan tebing. Tu korang kena faham. Kalau tak faham, maka korang jangan buang masa nak berniaga. Okay? Buang gambaran bila berniaga, terus bawak kereta mewah, duduk office gah, pakai suit dan baju lawa-lawa, pi melancong tak hengat donia…BUANGGGG JAUHHHH JAUHHHH gambaran …

Kenapa saya kembali aktif

  Assalamualaikum! (Cer bayangkan Dzawin dari MLM2017 bagi salam) Haaa, gitu terujanya saya bila saya ‘up’kan balik blog ni. Sebenarnya domain pun dah tak renew hampir 2 tahun. Begitu lama menyepi. Macam-macam berlaku selama 2 tahun blog ni tak ‘hidup’. Post-post lama pun terkubur sebab takde backup. Sadis betul… Anyway, i am back. Itu yang …